Beste Chiro Wezemaal vrienden, leden en sympathisanten,

ook dit jaar is de Chiro actief op Rock Werchter: van donderdag 27 tot zondag 30 juni bemannen we een taptent op het hoofdterrein.
4 dagen om te genieten van de muziek, de Chiro te ondersteunen en ons steentje bij te dragen om Rock Werchter editie 2019 weeral als beste festival van Europa te laten verkiezen.

Inschrijven kan vanaf vandaag: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeuGY8O5PaOiOOqAv1Rf7c8xc2iD1UTvI65zhhIcPkOUkmw5Q/viewform?vc=0&c=0&w=1

Zoals ieder jaar kan je inschrijven voor 1 of meerdere dagen. Indien je voor meerdere dagen inschrijft, geef dan met 1, 2, enz te kennen wat je voorkeur is, zodat we op die basis kunnen selecteren bij overaanbod.
Geef ook aan als je graag als groep in een shift samenwerkt. Inschrijvingen moeten binnen zijn ten laatste op 1 mei. Tussen 1 en 15 mei worden de gegevens verwerkt. De eventuele toegewezen dag(en) zal je zo vlug mogelijk ontvangen na afsluiting van deze inschrijvingsperiode.
Nieuw dit jaar is dat je je expliciet kunt opgeven voor de shift die de tent sluit en bv ook met het lint rondgaat. Dit is geheel vrijblijvend en als compensatie hoeven deze personen pas om 17:00 te beginnen.
Opmerking: De kans is zeer klein dat we dit jaar zullen tappen op TWClassic of Boutique dus hier dienen jullie zelf de nodige actie te ondernemen (zelf tickets kopen of andere verenigingen contacteren)

Alvast bedankt en met muzikale Groeten,
In naam van Chiro Wezemaal vzw – Rock Werchter comité :
Geert Wouters, Marc Bollen, Gino Verhulst, Danny Van Herck, André Coremans, Mark Verhaegen, Raf Op de Beeck

• Wens je deze mails niet meer te ontvangen, geef dan een seintje en dan passen we mailinglijst aan
• Ken je iemand die geïnteresseerd is stuur deze mail gerust door