VERHUUR


Beschrijving

In de lokalen is plaats voor 80 veldbedden. Naast de lokalen is er een terrein van ong. 50 are waar tenten kunnen geplaatst worden.
De slaapruimten zijn leeg: veldbedjes, luchtmatrassen of slaapmatjes moet je dus zelf meebrengen.
De keuken is een aparte kookruimte met warm en koud water en gootsteen. Naast de keuken is er een ruimte die als eetzaal kan worden gebruikt. In de keuken is er een brandblusser voorzien. De verwarming gebeurt met aardgas.
Er is voldoende sanitair aanwezig alsook douches met warm water.

Veiligheidsvoorzieningen
In de lokalen is er een brandalarminstallatie met sirene aanwezig. Ook noodverlichting, de nodige pictogrammen en een brandhaspel zijn aangebracht.

Omgeving
De chirolokalen zijn gelegen aan de rand van de dorpskern.
Naast het terrein is er een extra speelterrein van ong. 100 are. Op het terrein is er een sportterrein en een kampvuurplaats.
Op 500 m is er een toegankelijk bos, uiterst geschikt voor bosspelen.
Het Meer van Rotselaar (zwemvijver) is gelegen op ong. 2 km, zwembad op 3 km, speeltuin op 7 km.

Bereikbaarheid
De terreinen zijn goed bereikbaar met de auto of vrachtwagen. Met het openbaar vervoer: bushalte op 500 m., met de trein tot het station Wezemaal(lijn Leuven – Aarschot) op 2 km.

Periode
De lokalen worden enkel verhuurd voor kampen tijdens de maanden juli en augustus. Ze worden dus niet verhuurd voor weekends e.d. Enkel groepen die een kamp geboekt hebben kunnen tijdens een weekend het kamp komen voorbereiden.

Voor meer info of reserveringen: Wolput Jos, Beninkstraat 37, 3111 Rotselaar, tel: 016 58 16 63 jos.wolput@telenet.be