LID WORDEN

Inschrijvingslink Chirojaar 2023-2024: 

https://forms.gle/zR5K71Nk3zYTd3ve6 

MEDISCHE FICHE: 

WORD: /sites/chirowezemaal.chirosite.be/files/wysiwyg/medische_steekkaart_inschrijving_2023-2024.docx

PDF: /sites/chirowezemaal.chirosite.be/files/wysiwyg/medische_steekkaart_inschrijving_2023-2024.pdf

Je kind is pas ingeschreven wanneer €40 is overgeschreven naar  BE24 7344 0713 1338 met vermelding: "inschrijving chiro 2023-2024 + naam". Indien je meerdere kinderen inschrijft, mag het totale bedrag in één transactie overgeschreven worden. 

De uiterste datum voor je inschrijving en lidgeld in orde te brengen is 15/10/2023.

Elk lid moet 10x geweest zijn voor hij/zij mee mag op kamp.

Neem zeker en vast regelmatig een kijkje op deze site voor alle info in verband met de chiro en activiteiten. Ook hebben we een groep op facebook: CHIRO WEZEMAAL en een gelijknamige facebookpagina! Voeg jezelf gerust toe aan onze groep.

We willen ieder kind de kans geven om lid te worden van Chiro Wezemaal. Geld mag daarbij geen rol spelen. Voor wie het financieel wat moeilijker is, is er een mogelijkheid tot verminderd lidgeld. Wenst u hier gebruik van te maken, neem dan contact op met de groepsleiding via groepsleiding@chirowezemaal.be. We verzekeren jullie dat dit alles in het volste vertrouwen zal gebeuren. 

Uw persoonsgegevens en die van uw kind worden verwerkt door Chiro Wezemaal VZW, Holsbeeksebaan 12, 3111 Wezemaal, info@chirowezemaal.be. Dat gebeurt in het kader van ons ledenbeheer, voor de organisatie van activiteiten, en om u op de hoogte te houden van onze activiteiten.
Lid worden van Chiro Wezemaal betekent automatisch ook lid worden van Chirojeugd Vlaanderen. In het kader van ledenbeheer en verzekering geven wij identificatie- en contactgegevens door aan Chirojeugd-Vlaanderen vzw, Kipdorp 30, 2000 Antwerpen, info@chiro.be. Meer info vindt u op chiro.be/privacyverklaring.
Wilt u uw gegevens inzien, laten verbeteren of laten wissen, dan kunt u contact opnemen met de lokale groep of met Chirojeugd Vlaanderen via de vermelde contactgegevens. Uw inzagerecht uitoefenen kan ook via chiro.be/aanvraag-inzagerecht.