CORONA UPDATE

CoronaUpdate: BELANGRIJK

Op basis van de nieuwe regels voor de jeugdwerking en onze ervaring van vorige zondag, hebben we als Chiro Wezemaal besloten de komende zondagen op de volgende manier te laten doorgaan. Bij elke groep zullen er maximum 2 bubbels zijn.
Zo zullen de sloebers opgedeeld worden in 2 bubbels en dit tot en met de aspiranten. Elke bubbel zal bestaan uit max 10 leden ( de leiding wordt niet bij de bubbel bijgerekend). Deze bubbels zullen zoals vorige zondag een aparte activiteit krijgen.
De verdeling van de bubbels zal altijd gebeuren aan het begin van de chiro. We vragen dan ook om zeker op tijd te zijn.

Om de contacten te verminderen vragen we dat de oudste groepen (tito, keti en aspiranten) langs de gebouwen op het terrein komen (langs het poortje) en de jongste groepen langs de gewone ingang. Als u uw kind komt afzetten vragen we om zo kort mogelijk aanwezig te zijn.

Als we deze zondag zien dat het maximum van 20 leden per groep (10 per bubbel, 2 bubbels per groep) wordt overschreden gaan we in principe met voorinschrijvingen werken. Dit zou betekenen dat u uw kind via een formulier moet inschrijven. Als uw kind niet is ingeschreven zal het dan ook niet mogelijk zijn om deel te nemen aan de zondag-namiddag. Uiteraard zullen we er rekening met houden dat alle leden evenveel kansen krijgen om naar de chiro te komen. Zoals jullie wellicht ook al weten wordt er gevraagd dat alle kinderen zich beperken tot 1 hobby per week. We rekenen op jullie medewerking hiervoor.

EXTRA REGELING +12 JARIGE:
Na lang wachten mogen de oudere groepen eindelijk terug genieten van een zondag-namiddag! Voor hun zijn er wel wat exrta regels:
1) leiding en leden dragen ten alle tijde een mondmasker.
2) social distancing is de norm en zal ten alle tijden worden toegepast.
3) activiteiten vinden verplicht buiten plaats We hopen dat jullie ons het vertrouwen geven om jullie kinderen een leuke zondagnamiddag te kunnen aanbieden. tot zondag!