SAMEN TEGEN CORONA

Lieve Chirovrienden
In deze bizarre tijden blijven we allemaal massaal in ons kot, onze buren van woonzorgcentrum De Lelie doen dat ook.
Deze lieve oudjes ontvangen al een hele tijd geen bezoek meer. Hoog tijd om hen een hart onder de riem te steken en een lach op hun gezicht te toveren.
Om dit te doen, organiseren wij 2 dingen (uiteraard rekening houdend met de Covid-maatregelen):
- Om te beginnen willen we graag een heel groot hart maken, met ons allen. Wil jij hier graag aan meewerken, geef je Mirthe EN Elise een seintje. Je ontvangt dan een deel van dit hart in de brievenbus. Het is de bedoeling dat je de aangeduide delen volledig inkleurt met stift. Alle tekeningen samen vormen één geheel. Is je tekening klaar, mag je deze in de brievenbus steken bij Mirthe of mij (ten laatste op 27/4)
- Wij verzamelen ook brieven en tekeningen om de bewoners wat gezelschap een plezier te doen. Je mag dus een briefje schrijven of een tekening maken en deze bij Mirthe of Elise (in een enveloppe) in de brievenbus komen steken. Wij verzamelen al deze brieven en bezorgen ze in een keer aan het woonzorgcentrum.
Als je denkt dat dit al de moeite was, moet het beste nog komen... Door deze actie te organiseren maken wij kans om een patrouilletent te winnen. De oudjes blij, jullie bezig en de Chiro die kans maakt op een tent, wat wil een mens nog meer eigenlijk?
Wij hopen dat jullie massaal jullie warm CHIROhart laten spreken en allemaal deelnemen aan deze actie.
Samen komen we hierdoor!
Veel liefs
Jullie leiding