SLOEBERWEEKEND 2024

Liefste sloebers en ouders

Het is bijna zover, ons befaamde disco sloeberweekend komt eraan!

Wanneer gaat dit super leuke weekend nu juist door? Wel hou het weekend van 10-12 mei zeker vrij in jullie agenda. En waar gaat dit mega toffe weekend door? Gewoon bij ons op de terreinen maar jullie slapen niet in de lokalen….

MAAR IN TENTEN! Op die manier kunnen jullie al wat wennen aan het slapen in tenten voor iedereen die mee gaat op kamp. Ook de speelclub zal dan hun weekend in tenten slapen op de terreinen.

Ons weekend begint op vrijdag 10 mei om 19u. Het is de bedoeling dat die sloebers van jullie toekomen met gevulde buikjes want wij voorzien die avond geen avondeten. Vrijdagavond zal het ook niet te laat worden want op zaterdagochtend gaan we met de hele groep op de markt dessertjes verkopen. Deze dessertjes worden door ons en hopelijk jullie gemaakt en de winst gaat naar leuke activiteiten op kamp! Nodig dus jullie familie, vrienden en kennissen uit om eens langs te komen bij ons standje op de markt. Op zondag 12 mei mogen jullie jullie sloeber komen halen om 13u op de chiro, wij voorzien nog een lekker middagmaal.

Voor dit weekend vragen wij 10 euro. Dit bedrag mag gestort worden op het rekeningnummer BE35 7340 1085 7137 met als mededeling: sloeberweekend 2024 + naam van de sloeber

Wat neem je nu allemaal mee op zo een fantastisch weekend? We zullen jullie helpen met een lijstje van de noodzakelijke spullen:

  • Jullie allermooiste chiro uniform
  • een veldbedje
  • Een warme slaapzak en eventueel extra dekentje
  • Jullie warmste pyjama
  • Een kussen voor jullie hoofdjes
  • Jullie allerliefste en zachtste knuffel
  • De mooiste DISCO outfit die jullie kunnen vinden
  • Zeker 2 paar verse onderbroeken en sokken (en misschien nog één extra)
  • Een toiletzak

Hoe zorg ik er nu voor dat mijn sloeber mee kan op dit onvergetelijk weekend? Als jullie deze link invullen, zijn die sloebers van jullie van harte welkom bij ons!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf_yzIAOlZcRBLJEE5FeT3mvXnHknauWiIVfv-5oxyscDnJkA/viewform?usp=sf_link

We willen jullie, om praktische redenen, vragen jullie sloeber niet te komen ophalen tijdens het weekend voor andere hobby’s of dergelijke. Er kunnen in samenspraak met de leiding uitzonderingen gemaakt worden. Als jullie zo een uitzondering zouden hebben, aarzel dan niet ons te contacteren!

Daarnaast willen we jullie toch nog extra aanmoedigen om dessertjes te maken. Hoe meer dessertjes wij kunnen verkopen op de markt, hoe meer wij kunnen zorgen voor een onvergetelijk kamp voor jullie sloeber! Als wij praten over dessertjes denken wij aan cake, taart, pannenkoeken, koekjes, cupcakes, etc. 

Wij hopen dat jullie allemaal komen want wij kijken er alvast heel hard naar uit!

Knuffels

Jullie mega enthousiaste leiding