SPEELCLUB- EN RAKWIWEEKEND 27/10-29/10

Beste ouders 

Het weekend van 27 tot 29 oktober gaan we samen met de speelclub en rakwi's op halloweenweekend, JOEPIE! 

Dit fantastische weekend zal plaatsvinden in de scoutslokalen van Lubbeek (Binkomstraat 12a, 3210 Lubbeek). Jullie kapoenen worden vrijdag tussen 20u en 20u30 op deze locatie in hun mooiste halloweenkleren verwacht met gevulde maagjes. Zondag om 11u mogen de kids terug opgehaald worden. 

De kostprijs voor dit weekend bedraagt €20. Voor deze schappelijke prijs kunnen we de buikjes van jullie kinderen rijkelijk vullen, ongeziene activiteiten voorzien en kunnen we deze mooie locatie huren. 

Hieronder nog even een inpaklijstje: 
Veldbed 
Slaapzak en eventueel een dekentje
Kussen 
Je allerliefste knuffel 
Pyjama 
Tandenborstel en tandpasta 
Onderbroeken en kousen 
Chirokleden 
Warme kledij voor in de avond
Bij regenweer, zeker een regenjas 
€20

Zouden we om praktische redenen mogen vragen om je kind niet tijdens het weekend te komen halen voor andere hobby’s en dergelijke. Uitzonderingen kunnen gemaakt worden in samenspraak met de leiding. 

We zijn ervan op de hoogte dat dit weekend valt op een andere datum dan dat er in de vermeld knipoog staat. Door omstandigheden konden we nu eenmaal de datum pas met 100% zekerheid meedelen na het publiceren van de knipoog. Onze excuses hiervoor. 

Inschrijven kan via volgende link: https://forms.gle/cWK3SPfVmSYAf2S76

Aarzel zeker niet om ons te contacteren via speelclub@chirowezemaal.be of rakwi@chirowezemaal.be als je nog met enkele vragen zit. 

Wij hebben er alvast super veel zin in! 
De speelclub- en rakwileiding