VERPLAATSING KAMPTERREIN

Beste ouders,
Wegens de wateroverlast in Han-sur-Lesse zijn wij helaas genoodzaakt om last minute een nieuwe kampplaats te zoeken (de gemeente Rochefort heeft beslist dat jeugdkampen tot minstens 31 juli afgelast worden).
Maar niet getreurd, we hebben een oplossing! We gaan terug naar een gekende plek: Hamont-Achel, bij boer Bert Boonen (het adres: Wagerdijk, 3930 Hamont-Achel). Voor het overige verandert er niks: vertrekdata (ook voor keti’s en aspi’s), etc. blijven dus allemaal hetzelfde.
Post mag gestuurd worden naar:
Familie Boonen
Chiro Wezemaal -- [Afdeling + Naam]
Buitenheide 10
3930 Hamont-Achel
Daarnaast krijgen we ook verschillende vragen over het testen op Corona voorafgaand aan het kamp. Wij volgen de aanbevelingen van onze overkoepelende organisaties en vragen daarom geen voorafgaande testen. De speciale zomerregels voor jeugdkampen voorzien reeds een veilig kader. Uiteraard rekenen we wel op het gezond verstand van iedereen.
Als leden/leiding terugkomen van vakantie zullen ze de regels moeten volgen die de overheid oplegt per kleurencode. Aan de andere kinderen en leiding vragen we om voorzichtig te zijn de dagen voor het kamp.
Meer informatie over de positie van de overkoeplende organisaties is beschikbaar op: https://bataljong.be/pretesting-bij-jeugdactiviteiten...
 
 
Laten we met ons allen hopen op beter weer zodat ook wij opnieuw kunnen genieten van een onvergetelijk Chiro-kamp!
Tot snel